SterkThuis is een samenwerking van verschillende zorgverleners in gezondheidscentrum de Entree in Alkmaar. Ons team behandelt kwetsbare ouderen die thuis wonen en dat voorlopig willen blijven doen.
Wij bieden persoonlijke en deskundige begeleiding op het gebied van bewegen, zelfstandigheid en voeding. Doel van SterkThuis is dat mensen optimaal thuis blijven functioneren. Onze zorgverleners komen aan huis of zien onze cliënten in het gezondheidscentrum. Wij hebben regelmatig onderlinge overlegmomenten, zodat u slechts één keer uw verhaal hoeft te vertellen. Daarna gaan we aan de slag en zorgen we er samen voor dat u zo lang mogelijk zelfstandig en veilig thuis kunt blijven functioneren.
Wie helpen en ondersteunen wij?
SterkThuis helpt en ondersteunt oudere mensen. Bijvoorbeeld ouderen die herstellen na een operatie, geregeld vallen, pijn hebben of beter willen functioneren in hun dagelijks leven. Maar ook ouderen die moeite hebben om hun sociale contacten in stand te houden, of langer zelfstandig willen blijven wonen.
Meer weten? Zoek contact.